Šiuolaikinių stilių ne tik klasikos, bet ir Umami įkandimų vadovas
Ramenas visada vystosi. Nors daugelis yra susipažinę su keturiais pagrindiniais stiliais –Shōyu (Aš esu padažas), Zodiakas (druska), Miso (fermentuota sojų…
Virtuvė,patiekalai,kokteiliai
Ramenas visada vystosi. Nors daugelis yra susipažinę su keturiais pagrindiniais stiliais –Shōyu (Aš esu padažas), Zodiakas (druska), Miso (fermentuota sojų…
Japonijos parfaitai yra tiek pat šventė akims, kiek gomurys. Nesvarbu, ar esate vaisių mėgėjas, „Matcha Entuziast“, ar kažkas, ieškantis unikalių…
Sushi yra pagrindinė japoniškos kulinarijos meniškumo dalis, pabrėžianti šviežius skonių ingredientus ir harmoniją. Nesvarbu, ar vakarieniaujate greitai ir atsitiktinai Kaiten-Zushi…
Yakitoriarba ant grotelių keptos vištienos sruogos, yra mylimas japoniškas patiekalas, kuriame yra paprasti ingredientai ir drąsūs skoniai. Nesvarbu, ar esate…
Vasaros festivaliai Japonijoje, dažnai susietoje su šventovėmis ar šventyklomis ir turtingomis tradiciniais pasirodymais ir žaidimais, nėra išsamūs be maisto kioskų,…
„Gyoza“, Japonijos mylimas koldūnų patiekalas, siūlo begales skonio ir tekstūros galimybių. Nesvarbu, ar trokštate klasikinės keptuvių įvairovės, novatoriškų posūkių ar…
Asakusa, one of Tokyo’s most historic districts, is not just famous for its temples and traditional streets but also for…
Košė, arba Okayu (お粥) japonų kalba, yra ryžiai, virti sultinyje arba skystyje, kol jie tampa labai minkšti, todėl gaunama plona…
Tokijas yra kulinarinis rojus katsu mėgėjams – nuo klasikinio tonkatsu iki sočių katsu ryžių dubenėlių ir sultingos jautienos katsu. Šiame…
Tokijas – prieskonių mylėtojų rojus, kuriame siūlomi įvairūs patiekalai, kuriuose yra ugningas smūgis. Nuo sodraus, aštraus rameno iki drąsių ir…
Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -