Pikantiškas, turtingas, užpildytas iki galo lūpų kvapu, makaronų slinkimu, Umami Yummy-Liciousess! Brangiausi makaronų mėgėjai, mes šiandien gaminame dubenį veganiškų ramen makaronų visiems tiems augalų mėgėjams! Kramtomo, bet tvirtų „Ramen“ makaronų dubuo su mėsingais aromatiniais shroom ir ką tik paruoštos švelnios daržovės, įsikūrusios karštoje ir pikantiškame Umami supakuotoje daržovių sriuboje. M O, žmogau, mes mylime mus savo makaronus!

Receptas, ramen, makaronai, japonai, vegetaras, grybas, vegetariškos, sriubos makaronai, vegetaras, grybas, sriuba ramen
Šio „Ramen“ makaronų dubenėlio pradžia prasidėjo nuo mūsų bandymo padaryti šviežią naminį rameną. Patikrinkite mūsų įrašą čia apie tai, kaip pasigaminti naminį rameną. Pasirodo, kad „Ramen“ yra smagu gaminti, taip pat būti super Yummy, kai gaivus! Lengvai ir, tikiuosi, žaviai nuvalyti nuo galvos iki kojų su miltais, mes turėjome šviežius naminius ramen makaronus, yay!
Žinoma, nereikia gaminti naminio rameno, nes šiais laikais Azijos prekybos centruose yra daugybė kokybiškų šaldytų šviežių ramenų. Arba apsilankykite internete čia.
Receptas, ramen, makaronai, japonai, vegetaras, grybas, vegetariškos, sriubos makaronai, vegetaras, grybas, sriuba ramen

Nusprendėme, kad mūsų pirmasis naminio Rameno dubuo bus pagerbtas veganiškoms-lieknumui!

Natūralu, kad pirmas dalykas, kuris atėjo į galvą, buvo „Shroom“, „Shroom“, „Shroom“! Ką aš galiu pasakyti? Grybų pasaulis yra platus, laukinis ir nuostabus pasaulis, kviečiantis tyrinėti. Ir kiekviena šios žemės plotas turi savo nuostabius šerdes. Kaip tai šaunu?

HK mes turime daug Azijos šaukštų, todėl savo „Ramen Bowl“ nusprendėme naudoti šiuos tris grybus: „Enoki“ grybą, šitake grybą ir kaštonų Royale grybą. „Enoki“ už subtilų, šiek tiek saldų skonį ir subtilų traškumą. Šviežias šitakas dėl jų intensyvaus mėsingo umami perforatoriaus. „Chestnut Royale“ grybai turi švelniausią formą su galu kaip paaštrintas pieštukas ir riešutų, sviestinio skonio. Nom, nom, shroomy nom …

Jauskitės visiškai laisvai išbandyti įvairius šikšnosparnius ir šaukštų derinį. Niekada negali žinoti, kokį „Shroomy-Liocioustess“ atrasite. Pvz., Peržiūrėkite šį puikų grybų mėginių ėmimo šefo pakuotę, penkias skirtingų rūšių šikšnosparnius vienoje pakuotėje!
Receptas, ramen, makaronai, japonai, vegetaras, grybas, vegetariškos, sriubos makaronai, vegetaras, grybas, sriuba ramen

Daržovei mes pasirinkome lapinę žalią. Lapiniai žalumynai yra lengvos ir greitai virtos daržovės, išlaikančios šiek tiek traškumo. Mes apsigyvenome ant šios japoniškos lapinės žalios spalvos, pavadintos „Komatsuna“, kuris yra garstyčių špinatai, turintys saldų ir šiek tiek aštrų kąsnį. Galite naudoti bet kokią greitą vegetarišką veganiją, kuri jums labiau patinka.

Dėl lapinių daržovių atsiminkite, kad du ar tris kartus skalaujate jiems gerai nuplauti bet kokį smėlį ar nešvarumus, kurie yra tarp lapų.

Receptas, ramen, makaronai, japonai, vegetaras, grybas, vegetariškos, sriubos makaronai, vegetaras, grybas, sriuba ramen

Nepamirškite aromatinių medžiagų, svarbių dėl to galutinio subtilaus skonio apdailos padidinimo. Mes ėjome su visuotiniu pavasario svogūnu ir imbiero duetu. Pavasario svogūnai už švelnų aštrumą, kuris taip gerai suporuotas su pikantišku ir imbieru dėl to aštraus šilto smūgio.

Atminkite, kad nors abu šias aromatus reikės susmulkinti, imbieras (Jei naudojate) Ypač reikia supjaustyti supjaustytą iki ypač plonų plekšnių. Storos imbiero smulkintuvai yra per aštrūs ir nusiteikę gomuryje nėra malonūs.

Receptas, ramen, makaronai, japonai, vegetaras, grybas, vegetariškos, sriubos makaronai, vegetaras, grybas, sriuba ramen

Kai jūsų ramenas bus paruoštas, paruošti jūsų šerpeliai, daržovės ir aromatika, tada atėjo laikas gaminti maistą. Pirmiausia virkite rameną verdančiame vandenyje. „Virimo laiko dirbiniai, kai švieži ramenai virti tikrai greitai ir nenorite patekti į minkštus makaronus 🙁 Kai makaronai yra, iš karto išimkite iš vandens ir padalykite į patiekimo dubenėlius.

Atskirame puode atsargos naudojamos virtuvėms ir daržovėms virti. Pirmiausia įpilkite „Shroom“, nes jiems virti užtruks ilgiau. Trumpai virkite daržoves, kol ryškiai žalios ir tiesiog suminkštės. Pagaminkite virtas daržoves ir šikšnosparnius ant makaronų, viršuje su aromatiniais ir, pagaliau, apjuoskite sriubą ant visų. Karšta sriuba aromatics virs pakankamai, kad išlaisvintų jų fragmentų aliejų.

Šiuo metu …OhmyGoodness… Aromatas, kylantis iš šio grybų ramen sriubos makaronų dubenėlio! Kramtyti, bet tvirti ramen makaronai, švelnūs ryškūs žalumynai, kramtomi, pikantiški ir mėsingi šerdžiai, visi turi būti supjaustyti su burnos kupinas karštos umami skonio sriubos. O taip Yummy-Licious, mieli skaitytojai! Kam gi reikalinga mėsa, amirite?

Receptas, ramen, makaronai, japonai, vegetaras, grybas, vegetariškos, sriubos makaronai, vegetaras, grybas, sriuba ramen
Vegetariški grybų ramen sriubos makaronai Vegetariškas grybų sriubos ramenas

(aptarnauja 4) paruošimo laikas: 7 min. Virėjas Laikas: 10 minučių

Ingredientai:

Nurodymai:

Padarykite rameną (neprivaloma): Jei gaminate naminį rameną, pirmiausia paruoškite jį naudodamiesi mūsų naminiu ramen receptu. Galite pasigaminti dieną prieš tai, apvynioti ir laikyti šaldytuve. Arba tiesiog nusipirkite savo šviežią rameną savo vietiniame Azijos maisto gaminime.

Paruoškite daržoves: Pažymėkite lapines daržoves keliais vandens pokyčiais. Išmeskite vandenį ir atskirkite lapus. Nupjaukite visus grybų galus, kuriuose vis dar yra durpių (gali būti arba ne). Atskirai „Enoki“ grybai, kad įkandtų. Iškirpkite šitake grybų stiebus ir supjaustykite iki ketvirtadalio.

Paruoškite aromatus: Nuplaukite spyruoklinį svogūną. Skirkite pjaustymą plonoms skaldoms ar apvalioms. Imbiero gabaliuką supjaustykite labai plonomis skalėmis.

Virkite rameną: Virkite puodą vandens. Įpilkite šviežios ramen ir virkite 30 sekundžių iki 1 min. Jei naudojate parduotuvę „Ramen“, laikykitės makaronų kepimo pakuotės instrukcijų. Makaronai atliekami tada, kai Al Dente, išbandykite valgant makaronų. Jis turėtų būti tvirtas ir kramtomas ir tiesiog virtas iki galo. Nurodykite makaronus ir vienodai išmeskite į keturis makaronų dubenėlius.

Virkite sriubą ir daržoves: Pridėkite atsargų į naują puodą. Įkaitinkite, kol troškite. Įpilkite visų grybų ir leiskite virti 6-8 minutes arba kol suminkštės. Įpilkite daržovių ir toliau virkite maždaug 1 minutę arba tol, kol daržovės taps žalios ir švelnios. Nuimkite puodą nuo ugnies.

Plunkite makaronų dubenėlius: Ant patiekimo dubenėlių uždėkite virtus grybus ir daržoves patraukliu raštu ant virtų makaronų. Pabarstykite pavasario svogūną ir imbiero šleifus (Jei naudojate) per makaronus. Lygų sriubą vienodomis porcijomis į dubenėlius. Patiekite karštai ir mėgaukitės!

„Nom Nom Noodle-Licious“ Honkongo kulinarėje:

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -