Kinijos huamei išsaugotos slyvos
Kiekvienas kinų vaikas suvalgė šiuos konservuotus vaisių patiekalus, kai jie yra mažai, manau, ir susipainiojo su žvilgsniu skaniai saldžiu, sūru…
Virtuvė,patiekalai,kokteiliai
Kiekvienas kinų vaikas suvalgė šiuos konservuotus vaisių patiekalus, kai jie yra mažai, manau, ir susipainiojo su žvilgsniu skaniai saldžiu, sūru…
Šokolado triufelių istorija Legenda sako, kad klasikinis šokolado triufelis prasidėjo atsitiktinai 1920 m. Prancūzijoje. Vienas iš Auguste Escoffier mokinių padarė…
„Ledo pieno popsicle“ yra gaivus pieno skonio ledo batonėlis, pagamintas iš gaivių ar konservuotų vaisių gabaliukų ir saldžios raudonos pupelių…
Omura (omleto ryžiai) yra vakarietiško stiliaus japoniško patiekalo rūšis, pagaminta vyniojant kečupo pagardintus vištienos ryžius ploname omlete. Paprastai jis patiekiamas…
Pikantiškas, turtingas, užpildytas iki galo lūpų kvapu, makaronų slinkimu, Umami Yummy-Liciousess! Brangiausi makaronų mėgėjai, mes šiandien gaminame dubenį veganiškų ramen…
Lašiša Turtingas, sviestas Kinta (laukiniai geresni) Ant grotelių keptas, keptas, keptas Šiaurės Europa, Japonija (RAW), Ramiojo vandenyno NW (rūkyta) Tuna…
Sata Andagi yra paprasta, tačiau mylima pyrago spurga, kilusi iš Okinavos, piečiausių Japonijos salų. Turėdamas tankią, šiek tiek sausą tekstūrą…
Įsikūręs pietiniame Japonijos taške, Okinava vis dar išsaugo savo unikalią kultūrą šiandien. Šis unikalumas ypač akivaizdus savo virtuvėje, kuri visiškai…
Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -