Galutinis degtinės padažo vadovas: istorija, patarimai ir receptai
Niekas neprilygsta kreminiam, kvapniam degtinės padažui ant puikiai išvirtų makaronų. Šis klasikinis italų ir amerikiečių receptas yra turtingas, guodžiantis ir…
Česnakinės vištienos receptas – japonų gaminimas 101
„Garlic Chicken“ yra keptuvėje keptos vištienos šlaunelės, iškeptos česnaku užpiltame aliejuje su lengvu sojos skonio padažu. Prieš kepant vištiena lengvai…
„Torafuku“ ryžių „Teishoku“ patiekalų rinkinys – „Umami“ kąsneliai
Nuo seniausių laikų ryžiai buvo glaudžiai susiję su šintoizmo ritualais ir šventėmis, simbolizuojančiais gausą ir klestėjimą. Tai išlieka Japonijos kulinariniu…
Tokijo yakiniku yazawa kepta wagyu jautiena
Mieli skaitytojai, klajojantis valgo įrašą! Šią vasarą savo mažą mergaitę nuvežėme į Tokiją, pirmą kartą jos. Koks miestas, miestas tarp…
Autentiškas Samoan Sapasui receptas-lengvi salos stiliaus makaronai
„Samoan Sapasui“ yra patogus maisto mėgstamas amerikiečių Samoa. Šis išmaišytas makaronų patiekalas sujungia švelnią vištieną, šviežias daržoves ir blizgančius makaronus…
„Yakiniku“ kepti ryžiai-10 minučių patiekalas-japonų virtuvė 101
Sveiki atvykę į mano naują seriją „Norko“ greitas ir skanus 10 minučių patiekalas. Šioje serijoje pasidalinsiu paprastais japonų receptais, kuriuos…
Charakteristikos ir kaip tai patirti – Umami įkandimai
Japonijos unikali estetika Kawaii (Miela) Kultūra tapo globaliu japonų pop kultūros simboliu. Be vien tik išvaizdos, „kawaii stilius“ išreiškia vidinį…
Džiovinta Krill jūros dumblių sriuba sidabrinės krevečių jūros dumblių sriuba
Kiniškos sriubos yra nuostabiai sveikos ir skanios. Ar žinojai, kad yra įvairių rūšių kinų sriubų? Yra ilgas virėjų sriubos rūšis,…
Kaip pasigaminti vištienos chettinad
Vištiena chetinad (chet-thead) yra drąsus, ugningas ir supakuotas su skoniu. Šis klasikinis „Tamil Nadu“ patiekalas yra vienas mylimiausių Pietų Indijos…