Tokijas yra kulinarinis rojus katsu mėgėjams – nuo ​​klasikinio tonkatsu iki sočių katsu ryžių dubenėlių ir sultingos jautienos katsu. Šiame vadove pabrėžiamos kai kurios geriausios miesto vietos, kur galima mėgautis šiais traškiais, kvapniais malonumais, kurie tapo visame pasaulyje mėgstamu patiekalu!

Puikus Tonkatsu su tobulu Roppongi padažu: Butagumi Shokudou

Roppongi mieste įsikūręs „Butagumi Shokudou“ yra tonkatsu restoranas, kuris tapo neįtikėtinai populiarus tarp tarptautinių valgytojų. Nesunku suprasti, kodėl. Siekdamas pagaminti geriausią tonkatsu, Butagumi Shokudou kasdien keičia savo kruopščiai kuruojamus kiaulienos prekės ženklus. Butagumi Shokudou tonkatsu yra labai storas, o klientai gali mėgautis puikiu riebalų ir liesos masės santykiu. Įvairiomis dienomis gali būti naudojama skirtingų gamintojų kiauliena, todėl kiekvieną kartą apsilankę galėsite mėgautis naujomis skoninėmis patirtimis.

Pavyzdžiui, tam tikrą dieną galite mėgautis Hakkiton iš Ivatės prefektūros, žinomos dėl savo kramtomosios tekstūros ir subtilaus saldumo, kuris pasklinda po gomurį. Arba kitą dieną galite paragauti Nattokuton iš Gifu prefektūros. Šios veislės racione yra dumblių ir natto (fermentuotos sojos pupelės), todėl gaunama švelni, lengvos tekstūros mėsa su maloniai sodriu umami skoniu.

Kai apsilankė „Umami bites“ redakcijos komanda, išbandėme labai rekomenduojamą „Rosukatsu (nugarinės kotletas).“ Šiame rinkinyje yra labai storai supjaustytos kiaulienos griežinėliai, kepti optimaliu 10 minučių laiku, kad likutinė karštis galėtų baigti natūraliai iškepti kiaulieną.

Rezultatas – švelni ir sultinga tonkatsu porcija, kuri išskiria umami kiekviename kąsnyje!

Tonkatsu Butagami Shokudo mieste Roppongi mieste

Nors galbūt norėsite pabarstyti akmens druskos ir mėgautis natūraliu tonkatsu skoniu, nepraleiskite specialaus Butagumi Shokudou tonkatsu padažo mišinio. Jis sumaišytas iki tobulos saldumo ir aitrumo pusiausvyros, kad neapsunkintų kiaulienos. Restoranas rekomenduoja į jį panardinti tonkatsu, o ne užpilti, kad būtų pasiektas geriausias tekstūros ir skonio derinys.

Tonkatsu Butagami Shokudo mieste Roppongi mieste

Butagumi Shokudou Roppongi siūlo galimybę paragauti geriausių Japonijos kiaulienos prekių ženklų su savo tonkatsu ir nenumaldomu padažu kaip premiją!

Skanūs dvigubi katsudon ryžių dubenys Shibuya: Ebiyama

„Ebiyama“ Šibujoje garsėja keptomis krevetėmis, tačiau jų katsudon (katsu ryžių dubenėlis) yra meniu elementas, kurį būtina išbandyti. Restorano populiarus „Double Katsu Bowl“ tikrai atitinka savo pavadinimą. Skirtingai nuo katsudon, ant kurio katsu dedamas kiaušinis, šiame sočiame katsudon yra dvi didelės porcijos traškių ir sultingų kiaulienos kotletų, dedami ant kiaušinio, ryžių ir padažo.

katsudon ryžių dubuo Ebiyama mieste Šibujoje

Sodraus kiaulienos riebalų skonis puikiai dera su saldžiu ir pikantišku padažu, o kartu su minkštai virto kiaušinio patalyne sukuria išskirtinį skonio derinį.

katsudon ryžių dubuo Ebiyama mieste Šibujoje

Dėl unikalaus ingredientų sluoksnio po tonkatsu dubens dugno pasiekimas yra pats atlygis. Ryžiai sugeria kiaulienos umami ir drąsų padažo skonį.

katsudon ryžių dubuo Ebiyama mieste Šibujoje

Jei norite mėgautis nuoširdžiu katsudonu, kuris paliks jums įspūdį, nepraleiskite Ebiyama Shibuya mieste.

Atraskite skanų jautienos katsu Akihabaroje: Gyūkatsu Ichinisan

Katsu neapsiriboja tik kiauliena. Jautienos kotletai, žinomi kaip gyūkatsutapo gana populiarūs Japonijoje. „Gyūkatsu Ichinisan“ Akihabaroje visą dieną eina ilgos eilės norint įgyti formą. Tačiau tai verta, nes jūs galite ne tik kepti gyukatsu pagal savo skonį, bet ir išbandyti jį su daugybe įvairių gardžių prieskonių ir pagardų!

Jautienos katsu Gyūkatsu Ichinisan mieste Akihabaroje

Rekomenduojama užsisakyti „Gyukatsu Set“, pavaizduotą aukščiau. Komplektuojama su šildoma akmens plokšte, ant kurios klientai gali kepti savo gyukatsu iki pageidaujamo paruošimo. Restoranas rekomenduoja paprastai kepti maždaug 10 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Jautienos katsu Gyūkatsu Ichinisan mieste Akihabaroje

Nedvejodami mėgaukitės šiais saldžiais ir umami supakuotais kotletais, tačiau į rinkinį esantis vasabi ir sojos padažas, kalnų vasabi (krienų) padažas ir akmens druska suteikia įvairių skonių derinių. Kiekvienas iš jų puikiai papildo gyukatsu, todėl išbandykite juos visus!

Jautienos katsu Gyūkatsu Ichinisan mieste Akihabaroje

Jei norite išbandyti aštresnę japoniško katsu pusę, Gyūkatsu Ichinisan Akihabaroje yra puiki vieta pradėti!

Mėgaukitės tonkatsu visiškai nauju būdu kaip ochazuke: Suzuya Shinjukuhonten

„Tonkatsu“ gali turėti sotaus patiekalo reputaciją, tačiau „Suzuya Shinjukuhonten“ Šindžiuku leidžia klientams juo mėgautis labai unikaliu būdu. Taip yra todėl, kad restoranas derina tonkatsu su nusiminęs (patiekalas, kai žaliąja arbata ar daši užpilama ant ryžių), lengvas ir gaivus patiekalas.

Katsu ochazuke prie Suzuya Shinjukuhonten

„Tonkatsu Chazuke“ yra su kiaulienos nugarinės katsu, patiekiama ant karštos geležies lėkštės. Rekomenduojama skanauti tiek vieną, tiek su pasirinktu padažu. Vis dėlto, kai liksite apie tris katsu gabalus, laikas didžiajam ochazuke finalui.

Katsu ochazuke prie Suzuya Shinjukuhonten

Įdėkite savo katsu į dubenį su ryžiais ir į dubenį įpilkite jūros dumblių ir restorano specialių troškintų kopūstų. Marinuotos daržovės, pavyzdžiui, garstyčių lapai, taip pat suteikia malonų potraukį.

Dabar ant dubens užpilkite porciją arbatos. Patiekiama arbata yra banchamaloniai karti arbata iš Shizuoka, kuri paverčia jūsų tonkatsu patiekalą atgaivinančiu užbaigimu, o kartu leidžia įvertinti mėsos skonį.

Katsu ochazuke prie Suzuya Shinjukuhonten

Suzuya Shinjukuhonten yra puiki vieta pasimėgauti nauja tonkatsu ir tuo pačiu metu vertinti kitą tradicinį japonų patiekalą.

Legendinis katsu restoranas su daugiau nei 100 metų istorija Ueno: Ponta Honke

Ueno mieste įsikūręs garbingas restoranas „Ponta Honke“ garsėja „Kotletu“, kurio žavinga kokybė kalba pati už save. Receptas išliko nepakitęs nuo pat įstaigos įkūrimo 1905 m.! „Ponta Honke“ naudojama tik pati geriausia kiaulienos nugarinė, kurią kruopščiai atrinko ketvirtos kartos savininkas.

Tonkatsu mieste Ponta Honke Ueno mieste

Šiame restorane esantis katsu tikrai išsiskiria dėl jo ypač liesos kokybės. Jis kruopščiai pašalinamas nuo riebalų pertekliaus, kad būtų išskirtinai plonas, bet sultingas ir umami turtingas kąsnis. Taip yra todėl, kad tie patys riebalai, kurie pašalinami iš mėsos, naudojami aliejuje, kuriame ji kepama.

Rezultatas yra kiauliena, kuri išlaiko sultingumą, nepaisant to, kad pašalinta didžioji dalis riebalų, tačiau yra kokybiškos liesos mėsos skonio. Vusterio padažas ir kaina (aštrios japoniškos garstyčios) yra pasiruošę suteikti dar daugiau skonio, tačiau pirmiausia būtinai išbandykite šį aukščiausios klasės katsu!

Ponta Honke mieste Ueno suteikia puikią galimybę mėgautis legendiniu katsu, paruoštu skaniai unikaliu būdu.

Šviežias ir skanus japoniškas tuno katsu: Imagawa Shokudō Nishi-Shinjuku

Jūros gėrybės „Imagawa Shokudō Nishi-Shinjuku“ yra būtinos kiekvienam jūros gėrybių mėgėjui, keliaujančiam Tokijuje. Restorane naudojama tik tiesiogiai iš didmeninės prekybos įmonių gauta žuvis, o pirmenybė teikiama žuviai, kurią sugavus daugiausia galima konservuoti šviežiai. To dėmesio šviežumui galima paragauti jų unikaliame tuno katsu patiekale!

Tuno katsu Imagawa Shokudō Nishi-Shinjuku

„Retas tuno kotletas“ paima šviežią tuną ir apkepa jį džiūvėsėliuose. Dėl specialaus paruošimo kepant gautas kotletas turi traškią išorę, o tuno mėsa išlieka reta ir sultinga, ryškiai ryškios raudonos spalvos.

Tuno katsu Imagawa Shokudō Nishi-Shinjuku

Prie stalo galite naudoti „Švelnų padažą“, kad tuno katsu suteiksite saldumo ir aitrumo. Su juo arba be jo, šis patiekalas leidžia mėgautis katsu su šilkine tekstūra ir grynu tuno skoniu!

Tuno katsu Imagawa Shokudō Nishi-Shinjuku

Imagawa Shokudō Nishi-Shinjuku yra gaivus ir labai rekomenduojamas jūros gėrybių restoranas, kuris padės atrasti naują tuno ir katsu pusę!

Mėgaukitės garsia Japonijos juodąja kiauliena kaip tonkatsu: Tonkyu Ueno

Tiesiogiai su Ueno stotimi sujungtas „Tonkyu Ueno“ siūlo galimybę paragauti vienos rečiausių ir paklausiausių Japonijos aukščiausios kokybės kiaulienos rūšių. Kurobuta (juoda kiauliena), tonkatsu formos.

juodos kiaulienos tonkatsu Tonkyu Ueno

Iš visos pasaulyje gaminamos kiaulienos tik nedidelį pasirinkimą galima atpažinti kaip Kurobuta. Visas jo tekstūros, umami ir saldumo derinys matomas jau po pirmo kąsnio!

juodos kiaulienos tonkatsu Tonkyu Ueno

Restoranas siūlo daugybę gardžių pagardų, kurie sustiprina puikų Kurobutos skonį. Labai rekomenduojamas derinys – susmulkinti kvapnųjį sezamą dubenyje ir į jį įpilti specialaus restorano pomidorų padažo. Įmerkite į savo tonkatsu, kad pridėtumėte išskirtinį vaisių skonio ir maloniai švelnios rūgšties balansą.

juodos kiaulienos tonkatsu Tonkyu Ueno

Tonkyu Ueno valgytojai gali išbandyti vieną žinomiausių kiaulienos rūšių šalyje už prieinamą kainą ir išskirtinį tonkatsu.

Itin storas ir švelnus katsu: Tonkatsu Aoki Asakusabashi

Vos dešimt minučių pėsčiomis nuo Akihabara stoties yra „Tonkatsu Aoki Asakusabashi“. Šiame restorane pietaujantys gali mėgautis išskirtinio dydžio ir skonio tonkatsu!

SPF HAYASHI kiaulienos tonkatsu ir Tonkatsu Aoki Asakusabashi

Pagrindinis restorano bruožas – jame naudojama Hayashi SPF kiauliena, kuri žinoma dėl ypač švelnios tekstūros ir sodraus saldumo. Tonkatsu Aoki Asakusabashi dideli pjūviai tikrai leidžia visiškai mėgautis nuostabia sultinga šios rūšies kiaulienos prigimtimi!

SPF HAYASHI kiaulienos tonkatsu ir Tonkatsu Aoki Asakusabashi

Nors restorane siūlomi klasikiniai tonkatsu pagardai, jų pasirinkimas akmens druskos yra labai rekomenduojamas. Visų pirma, jų Kala Namak akmens druska yra švelnaus sodrumo, kuris tikrai išryškina kiaulienos umami.

SPF HAYASHI kiaulienos tonkatsu ir Tonkatsu Aoki Asakusabashi

Tonkatsu Aoki Asakusabashi yra puiki vieta tonkatsu gerbėjams, kurie atneša didelį apetitą Tokijuje.

Nesvarbu, ar jums labiau patinka traškus tobulas tonkatsu, sodrus jautienos katsu skonis, ar šviežias ir skanus tuno katsu, Tokijas siūlo kažką kiekvienam katsu entuziastui. Turėdami tiek daug puikių pasirinkimų, tikrai rasite geriausią vietą savo potraukiui patenkinti ir paragauti šio ikoniško japoniško patiekalo.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -