Japonijos parfaitai yra tiek pat šventė akims, kiek gomurys. Nesvarbu, ar esate vaisių mėgėjas, „Matcha Entuziast“, ar kažkas, ieškantis unikalių japoniškų saldainių, šios rankomis pasirinktos vietos pakels jūsų deserto patirtį į kitą lygį. Štai jūsų pagrindinis Tokijo aukščiausių „Parfait“ vietų vadovas!

Autentiški „Matcha“ malonumai: Kyo Hayashiya Takashimaya Times Square

„Kyo Hayashiya“, turintis daugiau nei 270 metų arbatos gaminimo istoriją, specializuojasi desertuose, kuriuose demonstruojami drąsūs, kartūs saldūs Uji Matcha skoniai. Jų „Matcha parfait“, išskirtinai prieinamas jų Takashimaya Times Square vietoje Shinjuku, yra daugiasluoksnis šedevras, kuriame yra „matcha“ minkštųjų patiekalų ledai, „Shiratama“ koldūnai, agaro želė ir saldžiųjų raudonųjų pupelių pastos. Šis derinys siūlo harmoningą tekstūrų ir skonių derinį, pabrėžiantį autentiškos matcha sudėtingumą.

„Parfait“ išsiskiria dėl harmoningo saldumo ir nedidelio kartumo mišinio. Lygus, kreminis minkštųjų patiekalų ledai gražiai poros su kramtoma Shiratama koldūnų tekstūra, o firma agaro želė prideda patenkinamą kontrasto sluoksnį.

„Matcha parfait“ sluoksniai Kyo Hayashiya

„Matcha“ mėgėjams, ieškantiems autentiško ir tenkinančio deserto, restoranas siūlo tobulumą kiekviename šaukšteliu.

Elegantiški matcha skoniai: Ochobohanas

Įsikūręs Shinjuku „Lumine EST“ prekybos centre, „Ochobohan“ specializuojasi desertuose, kurie pabrėžia turtingus ir niuansuotus Uji Matcha skonius. Jų paraše „Matcha parfait su vaisiais“ yra kreminių „Matcha“ skonio ledų, kurie yra jo žvaigždžių ingredientas, lydimas vešlus „Matcha“ padažas, pagamintas iš rafinuoto runkelių cukraus ir vandens. Drizzing padažo virš parfait giliai „Matcha“ drąsios skonio gilėja, kartu sukuriant puikiai subalansuotą saldumą.

Uji Matcha Parfait prie Vasobohan

„Parfait“ taip pat pasižymi gaivinančiu posūkiu Yuzu– Japonijos citrusai, žinomi dėl savo aromatinio žievės. „Yuzu“ tyrė naudojama kaip užpilas, o Yuzu skonio skonio želė yra apačioje, sukuriant puikų saldžių, kartaus ir aštraus skonio pusiausvyrą. Kreminius „Matcha“ ledus ir saldų plaktą kremą puikiai papildo gaivūs citrusinių vaisių užrašai.

Išsamūs „Uji Matcha Parfait“ sluoksniai Ochobohane

„Ochobohan“ parfaitai yra puikus rafinuotumo ir skonio mišinys, todėl tai būtina apsilankyti „Matcha“ entuziastams.

Sodo įkvėptos parfaitės: Hibiya Hayashiyashinbē

Netoli garsiojo Hibiya parko, „Hibiya Hayashiyashinbē“ desertus paverčia meno kūriniais, semant įkvėpimo iš Japonijos sodų grožio. Išskirtinis kūrinys yra „Koto No Teien Parfait“, kuris maišo „matcha“ ledus, aštrų Sudachi šerbetą ir kreminį maskarponą. Salalpintos juodos sojos pupelės prideda daug turtingumo, o subtilūs braškių dribsniai, primenantys nukritusius žiedlapius, suteikia elegantišką apdailą.

Koto no tiien parfait Hibiya hayashiyashinbe

„Matcha“ entuziastams „Koicha Parfait“ yra būtinas bandymas. Šis drąsus ir kvapnus desertas sujungia storą matcha sirupą, traškius „Monaka“ vaflius ir sodrius „Matcha“ ledus. Koncentruotas „Matcha“ skonis daro šį parfaitį dekadentišku pasirinkimu tiems, kurie mėgsta japoniškos žaliosios arbatos intensyvumą.

Koicha Parfait Hiibiya Hayashiyashinbe

Derinant menišką pristatymą ir turtingus skonius, Hibiya Hayashiyashinbe yra būtina apsilankyti.

Japonų įkvėptų skonių: Yusoshi Chano-Ma Ueno

„Ueno Marui“ universalinėje parduotuvėje rasite „Yusoshi Chano-Ma Ueno“, restoraną, kuriame patiekiami japoniški desertai su apgalvotais skonio deriniais. Jų „rudojo cukraus ir„ Kinako Parfait ““ yra minkšta kuromitsu želė, „Kinako“-„Warabi Mochi“ ir kreminiai vaniliniai ledai. Riešuta, skrudinta „Kinako“ gražiai poruojasi su saldžiu Kuromitsu sirupo turtingumu, todėl šis parfitas yra kvapnus ir tenkinantis.

Rudas cukrus ir „Kinako Parfait“ ir „Yusoshi Chano-Ma“

Kitas mėgstamiausias yra „Matcha“ ir „Coconut parfait“, kuris sluoksniuojasi „Matcha“ padažu su kokosų ledais ir yomogi skonio koldūnais. Šis unikalus derinys pabrėžia žemiško, saldaus ir žolelių skonio pusiausvyrą gaivinančiam japoniškam desertui.

„Matcha“ ir „Coconut“ tobulai „Yusoshi Chano-Ma“

Visiems, norintiems išbandyti desertus, kurie tradicinius japoniškus ingredientus susimaišo su subtiliais moderniais posūkiais, šis restoranas yra puikus pasirinkimas.

Prabangūs vaisių desertai: Nihombashi Sembikiya Azabudai Hills

„Nihombashi Sembikiya“ yra prabangių vaisių ir išskirtinio meistriškumo pavadinimo pavadinimas. Jų „Azabudai Hills“ filiale jų „Sembikiya Special Parfait“ demonstruoja septynių rūšių sezoninius vaisius, kiekvienas gabalas supjaustytas didesniu nei įkandimo dydžio, kad būtų galima visiškai pasimėgauti savo skoniais. Po apačioje yra mango šerbetas, vaniliniai ledai ir braškių tyrė, kurią papildo lengvai pasaldinta plakta grietinėlė, kuri pagerina natūralų vaisių skonį, jo neperpildant.

„Sidkicrow“ specialusis parbitas Nihombashihi kaip Zulbudo kalvos

„Vaisių salotų parfaitas“ siūlo drąsų posūkį, derinant sezoninius vaisius su šviežiomis daržovėmis, sukurdami unikalų gaivinantį desertą. Tokie ingredientai kaip avokadai, ropės, braškės ir brokoliai skiriasi pagal sezoną, o aštraus Calamansi acto tvarstis suteikia ryškų kontrastą natūraliam saldumui. Stebinant skonius ir faktūras, šis „Parfait“ yra išskirtinis nuotykių kupinų desertų mėgėjų.

Vaisių salotos tobulos Nihombashi Simiikiya azabudai kalvose

Nesvarbu, ar esate klasikinės prabangos ar drąsių naujovių nuotaika, „Nihombashi Sembikiya Azabudai Hills“ siūlo ir elegantišką, ir nepamirštamą „Parfait“ patirtį.

Prabangūs vaisių desertai: Shinjuku Takano vaisių salonas

1926 m. Įkurtas „Shinjuku Takano vaisių salonas“ pelnė savo reputaciją kaip svarbiausią vaisių desertų tikslą. Jų ikoniški vaisiai „Parfait“ yra gyvybinga iki 13 sezoninių vaisių, tokių kaip mangai, drakono vaisiai, braškės ir kiviai, vitrina. Šie vaisiai yra suporuoti su šerbeto, želė ir vanilinių ledų sluoksniais, sukuriančiais skanėstą, kuris yra ir vizualiai stulbinantis, ir žaviai gaivus.

Vaisiai parfaitas Shinjuku Takano vaisių salone

Kitas išsiskyrimas yra „Shizuoka Muskmelon Parfait“, prabangus desertas, pabrėžiantis natūralų Japonijos aukščiausios kokybės Muskmelono saldumą ir aromatą. Parfeitas yra sluoksniuotas granité, meliono šerbetu ir minkštųjų patiekalų ledais, pabrėžiant šviežią, sultingą vaisių skonį.

Shizuoka Muskmelon Parfait ties Shinjuku Takano vaisių salonu

Jei elegantiškoje aplinkoje ieškote aukščiausio lygio vaisių desertų, šis restoranas yra vieta, kur eiti.

Gyvybingas ir gaivus: futaba vaisių salonas

„Futaba Fruits Parlor“, esantis pagrindiniame Shinjuku Marui pastatų prekybos komplekse, yra žinomas dėl savo spalvingų ir vaisių užpildytų desertų. Jų išskirtinis pasiūlymas, „vaisių mišinys“ parfait, demonstruoja devynių rūšių vaisius, įskaitant braškes, bananus, oranžinius, kivius, greipfrutus, rožinius greipfrutus, vynuoges, ananasus ir mangus. Gausu šviežių vaisių porcija yra tokia gausu, kad nežinai, nuo ko pradėti!

Vaisių mišinys puikiai tinka „Futaba“ vaisių salone

Pridedant patirtį, yra citrinų skonio vaisių želė ir kramtomosios „Nata de Coco“ sluoksniai, užtikrinantys gaivinančią ir žavią tekstūrą. „Parfait“, kuriame yra sodrūs, kreminiai minkštųjų patiekalų ledai, siūlo puikų saldumo ir susiliejimo pusiausvyrą, palikdamas jus patenkinti iki pat paskutinio kąsnio.

Vaisių mišinys „Parfait“ iš arti FUTABA vaisių salone

Jei ieškote gaivinančio ir fotogeniško parfito, šis restoranas yra puikus pasirinkimas vaisių mėgėjams, lankantiems Tokiją.

Meniniai vaisiai parfaitai: vaisių salonas kajitsuen liber shibuya hikaria

„Vaisių salonas Kajitsuen Liber“, Kanto rajono vaisių salonų šaka, įskaitant vieną „Shibuya Hikarie“ prekybos komplekse, garsėja savo vaisiais orientuotais parfaitais, kurie dvigubai yra kaip meno kūriniai. Jų paraše „Šokio vaisių parfaitas“ pasižymi 12 rūšių vaisių, derinant kabutes, tokias kaip braškės, ananasai ir greipfrutai, su sezoniniais vaisiais, kurie keičiasi ištisus metus. Vaisiai viršuje visada atspindi dabartinį sezoną, todėl kiekvienas apsilankymas Liebere yra unikali patirtis.

Šokiai vaisių parfait ir kajitsuen liber shibuya hikarie

Tai, kas išskiria šį parfaitį, yra subtilus ir apgalvotas būdas supjaustyti ir išdėstyti vaisius, todėl atrodo, kad vaisiai yra „šokantys“ parfait stiklo viduje. Po gyvybingais vaisių sluoksniais rasite šviežią grietinėlę ir ledus, pridėdami vešlių saldumo, kuris puikiai papildo natūralius vaisių skonius. Kiekvienas kąsnis siūlo skirtingą tekstūrų ir skonio derinį, todėl tai yra nuolaidus ir patenkintas desertas nuo pradžios iki pabaigos.

Išsamūs šokančių vaisių parfaitės sluoksniai Kajitsuen Liber Shibuya Hikarie

Tiems, kurie siekia tobulos meniškumo ir skonio pusiausvyros, šis restoranas teikia nepamirštamų vaisių parfaitų.

Klasikinis vaisių tobulumas: Shibuya Nishimura Fruits Parlor Doubenzaka-Ten

„Shibuya Nishimura Fruits Parlor Deubenzaka-Ten“ yra mylimoji įstaiga, esanti netoli Shibuya scramble Crossing “,„ Shibuya Nishimura Fruits Parlor Doubenzaka-Ten “, nuo 1936 m. Visi gražiai sutvarkė.

Vaisių parfaitas

Skirtingai nuo daugumos parfaitų, kurie rezervuoja dugno sluoksnius javams ar želė, Nishimura vaisių parfaitas tęsia savo vaisių kompetenciją iki galo. Bazė yra sluoksniuota supjaustytomis vaisių ir braškių želė, užtikrinant, kad kiekvienas šaukštas suteikia natūralų vaisių saldumą. Šis dėmesys detalėms daro kiekvieną kąsnį nuo pradžių iki pabaigos.

Vaisių parfaitės bazė Shibuya Nishimura vaisių salone

Tiems, kurie ieško esminio vaisiaus deserto su neprilygstamu šviežumu, „Shibuya Nishimura“ vaisių salonas yra būtina apsilankyti.

Įrangūs braškių desertai: vaisių salonas Asakusa Yorozu kavinė444

„Fruits Parlor Asakusa Yorozu Cafe444“, įsikūrusi Asakusoje, siūlo įsimintinus parfaites jaukioje, pasakojimų knygoje. Pavyzdžiui, jų prabangūs „Braškių medžio parfaitas“ yra pagamintas iš maždaug 20 kruopščiai parinktų braškių iš Japonijos. Sultingos braškės, sprogstančios saldžiais ir raugintais skoniais, puikiai suderina su subtiliai saldžiu plakta grietinėle, sukurdama pusiausvyrą, kuri yra gaivinanti ir nuolaidi.

Braškių medžio „Parfait“ ir „Yorozu“ kavinė

Po braškėmis ir kremu yra braškių ledų ir želė, supakuotos su visomis braškėmis, pagrindą. Šaunus ledų saldumas prideda gaivinantį elementą, kuris gražiai kontrastuoja su aukščiau esančiu turtingumu, o želė suteikia galutinį vaisinio skonio ir tekstūros sprogimą. Nuo pradžios iki pabaigos „Parfait“ sklandžiai teka nuo nuolaidžios turtingumo iki lengvo, gaivinančio apdailos.

Sezoninės vaisių parfait ir „Yorozu“ kavinė

Braškių mėgėjams ar tiems, kurie ieško jaukios deserto patirties, ši kavinė yra būtina apsilankyti.

Tokijo parfaitai nuo drąsių „Matcha“ skonių iki ryškaus vaisių saldumo yra kelionė per japonų desertų meniškumą. Kiekviena iš šių devynių vietų siūlo ką nors išskirtinio, todėl neįmanoma pasirinkti tik vieno mėgstamiausio.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -