Abura Soba (panašus į Vyras) yra tam tikro tipo sultingi ramen, išsivysčiusios iš tradicinės rameno kultūros. Sakoma, kad šeštajame dešimtmetyje tai atsirado kaip personalo valgis Tokijo „Ramen“ parduotuvėse.

Šiandien „Abura Soba“ išaugo į populiarų žanrą su specializuotomis parduotuvėmis, pasirodančiomis visoje Japonijoje.

Išskirtinis „Abura Soba“ bruožas yra jos valgymo stilius: užuot naudoję sriubą, makaronai sumaišomi su tokiais aliejais kaip sezamo aliejus arba vištienos riebalai (Chīyu) ir padažas, pagamintas iš sojos padažo ar druskos.

„Shibuya“, japoniškos maisto kultūros centre, yra daugelis „Abura Soba“ specializuotų parduotuvių.

Tarp jų „Abura Soba Nihon Aburatō Shibuya“ (toliau vadinama „Nihon Aburato“) yra populiari vieta, kuri traukia gerbėjus iš Japonijos ir užsienio.

Šį „Abura Soba“ prekės ženklą gamina ta pati kompanija už kelių populiarių restoranų, įskaitant „Ramen Hayashida“ ir turi kelias vietas visame Tokijuje.

Tarako sviestas kamatama abura soba

„Tarako sviestas kamatama ayu soba“, Abura Soba su žaliaviniu kiaušiniu, menkės stirnomis, sviestu, parmezano sūriu ir makaronų sriubos baze 1000 JPY (pridedamas mokestis)

Mėgaukitės unikaliu japonų-vakarų sintezės skoniu „Tarako Butter Kamatama Abura Soba“

Vienas iš restorano parašo patiekalų yra „Tarako sviestas kamatama Abura Soba“, pažymėtas angliško meniu kaip „Abura Soba su RAW EGG, COD ROE, Butter, Parmeesan Cheese ir Noodle Soup Base“.

Skonio bazę sudaro originalus aliejaus mišinys, pagrįstas sezamo aliejumi ir sojos padažu su „Bonito“ kaip pagrindinį komponentą.

Makaronai yra originalūs „Abura Soba“ makaronai, pagaminti iš Hokkaidō kviečių, sumaišytų su makaronų miltais.

Padaryti „Abura Soba“

Šie šviežiai virti naminiai makaronai yra iš dalies sumaišyti su originaliu aliejumi ir sojos padažu, po to užpildytos Drakonas (Sūdytas menkės ROE), sviestas, žalias kiaušinis, žali svogūnai ir parmezano sūris.

Jie kruopščiai atkreipia dėmesį į kiekvieną detalę, naudodami kvapius firminius kiaušinius, aromatinius „Kujō“ žalius svogūnus, gautus iš Kioto, ir šviežiai tarkuotą parmezano sūrį.

Kiaušiniai

Džiaugsmas valgant „Abura Soba“ energingai maišo viską, kad gerai sujungtų aliejų ir padažą dubenėlio apačioje su makaronais.

Sumaišius šį „Abura Soba“, turtingas sviesto skonis ir umami pridedamas prie menkės ROE, o kiaušinio kremas sujungia viską. „Chewy“ makaronai puikiai dera su padažu ir padažu, kad būtų patenkintas burnos jausmas.

Vyras

Be to, tradicinių ramen ingredientų, tokių kaip žali svogūnai ir „Nori“ jūros dumbliai su sūriu, derinys sukuria japonų ir vakarų sintezės akcentą, todėl skonio profilis keičiasi kiekvienu kąsniu.

Šį patiekalą galite pasimėgauti iki pat paskutinio kąsnio.

Tinkinkite pagal savo skonį! Tai yra „Abura Soba“ linksmybės

„Abura Soba patrauklumas gali pritaikyti tai jūsų pageidavimui, kai valgote“, – sako Nihono Aburato „Shibuya“ filialo vadovas.

Restorane yra daugybė būdų, kaip pritaikyti savo patiekalą, kuris yra tikroji „Abura Soba“ esmė.

Stalo prieskoniai

(iš kairės) actas, čili aliejus, dantų krapštukai, Umachet tōrus čili milteliai ir juodieji pipirai

Ant stalo rasite acto, čili aliejaus, dantų krapštukų, Umachet tōrus čili milteliai ir juodieji pipirai. Rekomenduojama per jūsų dubenį lašėti maždaug du brūkšnelius čili aliejaus ir acto.

svogūnai ir česnakai

(iš kairės) susmulkinti svogūnai, česnakai

Paklauskite personalo, o nemokamai galite įsigyti šviežiai supjaustytų svogūnų ir česnako. Sultingos svogūnų tekstūra ir saldumas, kartu su česnako perforatoriumi ir aromatu, padidina „Abura Soba“ poveikį, padvigubindami jo skanumą. Tai būtina bandyti.

Mokami užpilai

)

Dar labiau atkreiptas dėmesys Kackas (Aštri japoniškos garstyčios) majonezas, aštrūs žali svogūnai, čederio sūris, minkštai virtas kiaušinis, pagardintas virtas kiaušinis, natto su sveiku žaliu kiaušiniu, Chashu (Japonijos „Char Siu“ versija) ir dar daugiau.

Jūs netgi galite užsisakyti papildomų patiekalų patiekalo viduryje – tiesiog paprašykite netoliese esančio darbuotojo.

Natto viršus

„Natto (su sveikais kiaušiniais)“, – su visu neapdorotu kiaušiniu 150 jpy (pridedamas mokestis)

Papildymas, kuris ypač gerai suplanuoja šį patiekalą, yra natto su sveiku kiaušiniu. Natto su žaliu kiaušiniu turi lygią tekstūrą, kuri gerai susimaišo su makaronais ir turi savitą skonį. Tai tikrai unikali japonų maisto patirtis, todėl būtinai pabandykite.

„Juodas šlamštas Abura Soba“: nepaprastai patenkintas patiekalas

Ypač populiarus tarp jaunų valgytojų yra „Juodoji šlamšta Abura Soba“.

Skonio bazė yra turtingas, specialus padažas, pagamintas iš grūdinto sojos padažo su tarkuotu česnaku, sumaišytu į jų originalų aliejų, sustiprintas kiaulienos ir vištienos paitano sultinio ekstraktu.

Juodas šlamštas abura soba

„Juodasis šlamštas Abura Soba“, „Black Junk Abura Soba 950 JPY“ (įskaičiuotas mokestis)

Paplartimai yra krūva šviežiai virtų pupelių daigų ir kopūstų, storų chashu kiaulienos griežinėlių Menma (Fermentuoti ir patyrę bambuko ūgliai).

Dubenyje dosniai užpilta kiaulienos nugaros riebalai, todėl jis atrodo kaip sniego dengtas kalnas Fuji!

Taros padažas

Kaip ir kiti „Abura Soba“ patiekalai, šis turėtų būti gerai sumaišytas iš apačios.

Pirmasis kąsnis suteikia intensyvų „Umami“ smūgį, kuris tikrai skatina skonio pumpurus!

Kai sojos padažo aromatas ir gylis susilieja su aliejaus turtingumu, jis sukuria tiesiog nenugalimą skonį. „Chashu“, antklodžių centras, yra švelnus ir kvapnus. Nepaisant savo turtingumo, dubuo palaiko gerai subalansuotą skonio profilį.

Karashi garstyčių majonezas

„Privalo majonezas“, aštrių japonų garstyčių majonezo 50 JPY (pridedamas mokestis)

„Juodojo šlamšto Abura Soba“ rekomenduojama pridėti antpilą, galinčią atsispirti turtingam skoniui. Pridėjus česnako ir čili aliejaus, kad būtų galima smogti, o tada užpildžius aštriu japonišku garstyčių majonezu, galite mėgautis nuodėmingai skaniu skoniu.

Juodas šlamštas abura soba

Visi „Abura Soba“ patiekalai yra su dideliu 200 g (maždaug 7 uncijos) makaronų, tačiau nemokamai galite gauti papildomų 100 g (3,5 uncijos). Apsvarstykite savo apetitą užsakant.

Nuspręskite, koks esate alkanas, ir atitinkamai pasirinkite savo porciją!

Patenkinti vėlyvo vakaro potraukį savaitgalį

Ištisus metus vykstančiuose restorane pateikiami du patiekalai, pristatyti čia, taip pat standartinis „Abura Soba“ ir „Kamatama Abura Soba“.

Jie taip pat siūlo riboto laiko sezoninius skonius, kurie vėl ir vėl traukia ištikimus klientus.

Tkg ir mėsos abura ryžiai

)

Pridedant garnyrą, pavyzdžiui, „TKG“ (Tamago Kake Gohanžalias kiaušinis ant ryžių) arba „mėsos abura ryžiai“, ant kurių buvo susmulkintos chashu ir nugaros riebalai, pagamina visiškai patenkinamą patiekalą.

juoda oolong ir jasmine arbata

(kairėje) jazmino arbata, (dešinėje) juoda oolong arbata

Juodoji oolong arbata ir jazmino arbata padeda atnaujinti jūsų gomurį po turtingos Abura Sobos. Abu yra nemokamos savitarnos.

Plaukų juostos ir popieriaus kepsninės

Nihon Aburato aptarnavimas peržengia maistą.

Popierinius kepsninius ir plaukų kaklaraiščius galima nemokamai, jei paprašysite personalo. Galite valgyti, nesijaudindami dažydami drabužius ar kliudydami plaukus.

Be to, yra šaukštų, kad būtų lengviau sumaišyti jūsų „Abura Soba“. Jei jums sunku sumaišyti su tik lazdelėmis, paprašykite personalo.

Prekybos automatas

Įsikūręs Šibuya, kuris pritraukia ne tik Japonijos klientus, bet ir didelę tarptautinę klientų grupę, bilietų pardavimo mašina siūlo tiek japonų, tiek anglų kalbas.

Viduje valgytojai iš viso pasaulio mėgaujasi savo „Abura Soba“ savo keliu.

Interjeras

Paprastai restoranas uždaromas 11:00 val., Tačiau jis lieka atviras visą naktį iki 7:00 ryto penktadieniais, šeštadieniais ir dieną prieš Japonijos nacionalines atostogas. Malonu, kai galite tuo mėgautis po to, kai patyrėte Šibuya naktinį gyvenimą, miestą, kuris niekada nemiega.

Visada yra linija, tačiau geriausias laikas eiti iškart po atidarymo 11:00.

Pasitelkite į linksmą ir kvapnų patiekalą stilingoje ir erdvėje aplinkoje – tai ne tik valgis, bet ir patirtis.

Informacija
























Parduotuvės pavadinimas Pagyvenę „Soba“ makaronai, „Shibuya“ būstinė

Abura Soba Nihon Aburatō Shibuya
Adresas „Yokota“ pastatas 1F, 24-10 UGAAGAWA-CHō, TO, Tokijuje



Prieiga
Shibuya stotis (SBY) 2 minučių pėsčiomis nuo išėjimo A2

  • JR Yamanote linija (JY20)
  • Jr Saikyō linija (JA10)
  • Jr Shōnan Shinjuku linija (JS19)
  • Tōkyū tōyoko linija (ty01)
  • Tōkyū it-en-toshi linija (dt01)
  • Keiō INOKASHIRA LINE (IN01)
  • Tokijo metro „Ginza“ linija (G01)
  • Tokijo metro „Hanzōmon“ linija (Z01)
  • Tokijo metro Fukutoshin linija (F16)

Telefono numeris 03-6712-7520
Rezervacijos Nepriimamas
Mokėjimas

  • Grynieji pinigai
  • Kreditinės kortelės nepriimamos
  • Transporto-elektroniniai pinigai nepriimami
  • Elektroniniai pinigai nepriimami
  • QR kodo mokėjimas nepriimamas

Aptarnavimo mokestis/lentelės mokestis Nėra
Valandos Pirmadienis. & Sun. 11: 00–23: 00
Šeštadienis. ir dienos prieš NAT’L atostogas 11: 00–7: 00
Uždarytas Nėra atostogų
Sėdėjimas 18 stalviršių
Rūkymas Visos vietos nerūkomos
Oficiali svetainė https://www.ramenings.com/nihonabura
Kita informacija

  • Bilietų pardavimo mašinų sistemą galima įsigyti tik su japonų ir anglų kalba
  • Galimi halal meniu; Alergijos draugiškų, veganiškų ir vegetariškų meniu nėra prieinami
  • Neįmanoma pasiekti neįgaliųjų vežimėlių
  • Nebegalima naudoti paslaugos ir pristatymo paslaugos nėra
  • Galima rasti bagažo saugyklą
  • „Wi-Fi“ nėra
  • Leidžiama paskelbti maisto nuotraukas ir vaizdo įrašus apie asmenines klientų SNS paskyras
  • Galima atskirti atsiskaitymą

※ Meniu turinys, kainos, informacija apie saugyklą ir kt. Yra dabartiniai nuo 2025 m. Balandžio mėn.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -