Sriubos spagečiai sujungia makaronus, virtus tiesiai į pikantišką ir kreminę sriubą su grybais ir špinatais. Jame yra vienodos tiek makaronų, tiek sriubos dalys, sukurdami unikalų patiekalą, kuris nėra nei tik makaronai, nei tik sriuba. Nors tai nėra tradicinė japonų virtuvė, šis vakarietiško stiliaus kūrinys išpopuliarėjo Japonijos Italijos restoranuose ir atrodo kaip momentinis maistas prekybos centruose visoje šalyje. Šis skanus sintezės patiekalas parodo, kaip Japonija mėgsta savo sukimąsi ant tarptautinių maisto produktų. Kiekvienas kąsnis suteikia patenkinamą makaronų skonį ir jaukią sriubos šilumą – tikrai geriausius iš abiejų pasaulių!
Kas yra sriubos spagečiai ir kaip ji valgoma Japonijoje?
Sriuba spagečiai Ne tik makaronai su daugybe padažo ar sriubos su plūduriuojančiais makaronais – tai tikrai yra savarankiška kategorija. Šis unikalus patiekalas išpopuliarėjo visoje Japonijoje, pradedant devintajame dešimtmetyje, kaip pranešama, po to, kai Italijos restoranas Tokijuje pradėjo jį aptarnauti. Ši tendencija iš tikrųjų prasidėjo, kai pagrindinė japonų maisto kompanija 1985 m. Išleido momentinį „Soup Spagetti“ padažą, supažindindama daugybę japonų namų ūkių su šiuo nauju pasimėgavimo makaronais būdu.
Kol sriubos spagečiai neatsirado, „Spagečiai“ reiškė mėsos padažo spagečius daugumai japonų žmonių, tačiau šis produktas padėjo sukurti anksčiau nežinomą „valgymo spagečių sriuboje“ koncepciją visoje Japonijoje. Daugiau nei keturis dešimtmečius nuo tada, kai sriubos spagečiai liko mylimame, lengvai paruošiame patiekale Japonijos namuose.
Tai, kas daro „tinkamą“ sriubos spagečių, yra jos tekstūra. Sultinys paprastai prasideda plonu, tačiau natūraliai šiek tiek sutirština, kai sausos makaronai virsta tiesiai skystyje, išlaisvindami šiek tiek krakmolo. Norėdami gauti geriausią patirtį, spagečiai turėtų išlikti maloniai tvirti – tobulai Al Dente—Perūdis patenkinančio kąsnio, kuris gražiai kontrastuoja su kvapnia sriuba.
Sriubų spagečių naudojamų sriubų įvairovė apima daug daugiau nei kreminės versijos. Nuo pikantiškų pomidorų pagrindu pagamintų sultinių iki šviesos, skaidrių konsommingų, galimybės yra begalinės. Yra įvairių rūšių momentinio sriubos spagečių mišinio, kurį galite nusipirkti parduotuvėse, ir netgi galite įtraukti save tradicinius japoniškus „Dashi“ ar tarptautinius etninius skonius, kad sukurtumėte unikalius variantus.
Tačiau mūsų receptas yra gera vieta pradėti – ir tada galite sureguliuoti patiekalą, kad ir kaip jums patinka. Sriubos spagečius labai lengva gaminti namuose be tų mišinių pagalbos, o jos tikrai paprastas vienos pakabos gaminimas iš viso neatlieka jokių sudėtingų žingsnių. Sriubos spagečiai gali tapti jūsų kasdienine vakariene-kas žino?



Daugiau tokių receptų kaip sriubos spagečiai

Spagečiai švelni ir kreminė sriuba su špinatais ir grybais
- 1/2 pkg „Shimeji“ grybai
- 2 skiltelės Kumpis
- 1/2 Kasas aliejus
- 1/2 Kasas sviestas
- 2 puodeliai vanduo
- 2 puodeliai pienas
- 6 oz spagečiai
- 1/2 TSP druska
- 1/8 TSP balti pipirai
- 2 TSP miso pastas
- 2 puodeliai Kūdikio špinatai
- tarkuotas parmezano sūris (neprivaloma)
- Ištraukite „Shimeji“ grybus į mažus gabalėlius. Kumpį supjaustykite mažais gabalėliais.
- Įkaitinkite aliejų ir sviestą keptuvėje ant vidutinės ugnies. Keletą minučių virkite grybus ir kumpį. Įpilkite vandens ir pieno, užvirkite, tada įpilkite džiovintų spagečių. Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ir žemos ugnies iki Al dente.
- Sriubą pagardinkite druska ir pipirais. Ištirpinkite miso pastą į sriubą. Įpilkite špinatų ir virkite minutę. Prieš patiekdami, pabarstykite sūrį viršuje, jei norite.
