Omura (omleto ryžiai) yra vakarietiško stiliaus japoniško patiekalo rūšis, pagaminta vyniojant kečupo pagardintus vištienos ryžius ploname omlete. Paprastai jis patiekiamas su kečupo ar demi-glace padažo užpilu.
Pastaraisiais metais atsirado naujas „Omurice“ stilius, pasižymintis pūkuotais, šiek tiek sloginiais kiaušiniais. Patiekalas taip pat toliau vystėsi, vis daugiau užpildų ir padažų, siūlančių platų skonių ir faktūrų asortimentą.
Vos trys sustojimai nuo Shibuya stoties Tokijo „Toyoko“ linijoje „Torse“ Yutenji mieste yra paslėpta „GEM“ kavinė, žinoma, kad patiekiama vienkartinė omurace, kurios niekur kitur nerasite.
Torso išorė
Apie 10 minučių nuo Yutenji stoties, nutiestas ramioje gyvenamajame kaimynystėje, Torse jaučia vietinę slaptą vietą. Tačiau žodžio ir socialinės žiniasklaidos dėka gerbėjai dabar lankosi iš viso Tokijo ir už jo ribų.
Natūrali šviesa plauna pro didelius langus, o erdvė – padengta antikvariniais baldais – suteikia ramią, svetingą atmosferą. Viskas, kas yra meniu, yra gaminama kartu su atsargiai, pradedant nuo parašo omurace iki desertų.

Torso interjeras
Pūkuoti kiaušiniai susitinka su pikantišku sojos padažu paraše „japoniško stiliaus tuno omuruce“
Iš pirmo žvilgsnio, omurace liemens Panašu, kad jūsų tipiška klasikinio patiekalo versija.
Vietoj įprastų kečupo pagardintų vištienos ryžių, jie užpildyti sojos padažu-nemaloniais ryžiais ir tunu, originaliu kūrimu, būdingu tik „Torse“.

„Tunų japoniško stiliaus omleto ryžiai“, japoniško stiliaus tuno omurace 1,188 JPY (priešpiečiai) / 1 298 JPY (vakarienė), Mokestis pridedamas
Šis patiekalas, suformuotas į tvarkingą migdolų tipo ovalą, yra populiariausias kavinės meniu elementas.
Vienas įkandimas ir jūs esate smogiantis į pikantišką sojos padažo turtingumą, švelnų „Dashi“ užuominą ir Ketchupo „Tang“ prisilietimą – kartu sukramto minkšto, varškės kiaušinio, kuris prideda tik tinkamą pusiausvyrą. Tai skonis, kuris jaučiasi ir naujas, ir pažįstamas, maišantis tradicinius japoniškus prieskonius su vakarietiško stiliaus patiekalu taip, kad daugeliui Japonijos daugeliui Japonijos sukeltų tyliai nostalgišką komfortą.

Įdaras yra paprastas – tik tunas, tačiau jame pilna Umami.
Ryžiai apvynioti sodriais, aukštos kokybės kiaušiniais, gaunamais iš „Yamagata“ prefektūros.
Jei norite paimti skonį aukštyn, rinkitės sūrį, ištirpintą į ryžius – jis suteikia papildomo turtingumo ir gylio kiekvienam kąsniui.

„Sūrio viršus“, sūrio priedas 165 JPY (pridedamas mokestis)
Vienas gėrimas, kurį tikrai norėsite išbandyti kartu su japoniško stiliaus tuno „Omurice“, yra klasikinis Japonijos kavinės mėgstamiausias: Kurīmu Sōda (Iš angliškos „kreminės sodos“).
Standartinė versija yra gyvybinga žalios meliono soda, patiekiama su šaukšteliu vanilinių ledų viršuje. Ledams tirpstant, jie susimaišo į gėrimą, pridedant kreminį posūkį, kuris gurkšnoja skonį.
„Torse“ taip pat rasite sezonines grietinėlės sodos veisles, pagamintus iš skonių, tokių kaip vyšnių žiedas, „Muscat“ vynuogės, kartu su vizualiai teminėmis kūryba, pavyzdžiui, šviesiai mėlyna hortenzijos soda, patiekiama lietaus sezono metu – šios spalvingos versijos taip pat yra populiarios.

„Kreminė soda“, grietinėlės soda 935 JPY (pridedamas mokestis)
Parašas kvepiantis „aštrus indiškas karis“
Nors japoniško stiliaus tuno „Omurice“ yra populiariausias „Torse“ patiekalas, jų „aštrus indų karis“ yra dar vienas išskirtinis dalykas, kurio nenorėsite praleisti-pagaminta tiek, kiek rūpi, kaip speciali kario parduotuvė.

„Sausos Indijos karis Pietūs: 1,188 JPY (įskaičiuotas mokestis) / Vakarienė: 1 298 JPY (mokestis įskaičiuotas)
Pagaminta iš pasirinktinio daugiau nei 10 prieskonių mišinio, įskaitant dviejų rūšių čili paprikų, ir troškinant daugiau nei keturias valandas, šis karis suteikia sodrią, aromatinį ir nepamirštamą skonį.
Prieskoniai skrudinami, kad išaugintų kvapą, užtikrinant tik reikiamą šilumos lygį. Jų gylis gražiai susimaišo su švelnia vištiena ir daržovėmis, todėl tai puikiai tinka ryžiams.

Kitos meniu parinktys yra mėsainių kepsniai, makaronai, „Quiche“ ir įvairios mažos plokštelės, puikiai tinkančios poroms su gėrimais – dar viena priežastis, kodėl „Torse“ yra tokia mylima vieta.
Fotofekuoti desertai, kuriuos visi paruošė meistro konditerijos virėjas
„Torse“ taip pat žinomas dėl savo gražiai pagamintų desertų, kuriuos rankomis pagamino profesionalus konditerijos virėjas.
Ekrano dėklas visada užpildytas fotogeniškais pyragais, kurie dosniai naudoja sezoninius vaisius. Vidutiniškai kiekvieną dieną siūloma apie 10 veislių.
Blizgantys, spalvingi vaisiai ir žavūs dizainai tikrai privers jus šypsotis tuo metu, kai juos pamatysite.

2025 m. Birželio mėn
Nors daugelis „Torse“ pyragų yra sezoniniai, ištisus metus yra vienas išskirtinis dalykas: „Sūdytas karamelės bananų pyragas“.
Formos kaip mielas lokys, „Sūdytas karamelės bananų pyragas“ yra beveik per daug žavingas.

„Sūdytas karamelės bananų pyragas“, sūdytas karamelės bananų pyragas, 1 078 JPY (pridedamas mokestis)
Tort yra šokolado drožlių, įdėta pluta, užpildyta karamelės šokolado ganache, karamelizuotų bananų, plaktos grietinėlės ir sūdyto karamelės kremo sluoksniais.
Plaktos grietinėlės saldumas ir kartaus saldaus sūdytos karamelės kartu susimaišo, kad sklandžiai ir švelni apdaila, kuri maloniai pasilieka.

Visi „Torse“ kepiniai, tokie kaip nesmulkintų kviečių sausainiai, ryžių miltų finansininkai ir paplotėliai, yra rankų darbo viduje.
Daugelis svečių mėgaujasi šiais patiekalais kruopščiai parinkta „Torse“, lašinama kava, pagamino vieną puodelį vienu metu, kad būtų šviežiausias skonis.

Torso interjeras
Pietūs patiekiami nuo atidarymo iki 15:00 val., O kavinė lieka atidarytos visą dieną be pertraukos, uždaroma 10:00 val. – tai bet kuriuo metu lengvai sustoja.
Jei norite atsitraukti nuo miesto šurmulio, kodėl gi ne apsilankę šioje paslėptoje kavinėje ir mėgautis jų neįtikėtinu omururiu ir desertais?
Informacija
Parduotuvės pavadinimas | liemens |
---|---|
Adresas | 5-35-5 Shimouma, Setagaya-Ku, Tokijas
|
Prieiga |
Yuženji stotis (SBY) 10 minučių pėsčiomis nuo Yuženji stoties West Exit 1 |
Telefono numeris | 03-6453-2418 |
Rezervacijos | Priimtas |
Mokėjimas |
|
Aptarnavimo mokestis/lentelės mokestis | Nėra |
Valandos | Pirmadienis-penktadienis. 12: 00–21: 00 Pietų laikas 12: 00-15: 00 Šeštadienis. NAT’L ATVEJONOS 11: 00–21: 00 |
Uždarytas | Nėra fiksuotų švenčių Nenumatytos atostogos |
Sėdėjimas | 24 vietos 6 stalviršiai, 18 stalo sėdynių |
Rūkymas | Visos vietos nerūkomos |
Oficiali svetainė | https://torse.jp/ |
Kita informacija |
|
*Meniu punktai, kainos ir informacija apie saugyklą yra dabartinės nuo 2025 m. Liepos mėn.
Nuoroda į informacijos šaltinį