Šiandienos miso sriuba yra su ant grotelių keptu tofu ir špinatais. Ant grotelių kepta tofu ir špinatų miso sriuba yra guodžiantis ir maistingas patiekalas, kuriame dūminis, pikantiškas tofu skonis sumaišomas su gaiviu, žemišku špinatų skoniu. Ant grotelių keptas tofu, iškeptas taip, kad būtų suanglėjęs, suteikia sodrios tekstūros, o špinatai suteikia ryškios spalvos ir maistingų medžiagų. Kartu su umami turtingu miso sultiniu ši sriuba puikiai suderina skonį ir sveikatą, idealiai tinka bet kokiam patiekalui. Jei savo parduotuvėse nerandate ant grotelių kepto tofu, nesijaudinkite! Įprastą tofu pakepinkite rankiniu degikliu (tokiu, kurį naudojate crème brûlée) arba net kepkite keptuvėje, kad jis apskrustų. Tikimės, kad išbandysite!
Miso sriuba su ant grotelių keptu tofu
Ant grotelių keptas tofu ir špinatai yra skanus ir sveikas derinys miso sriubai
Porcijos: 4 porcijos
*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai
-
Ant grotelių keptą tofu supjaustykite dideliais kąsnio dydžio gabalėliais. Špinatus supjaustykite 2 colių ilgio gabalėliais.
-
Gaminkite dashi su dashi pakeliu. Įpilkite tofu ir virkite minutę. Tada sriuboje ištirpinkite miso pastą, suberkite špinatus ir virkite kelias sekundes.