Temari sushi yra puikūs kąsnio dydžio sušiai, pasižymintys maža, apvalia forma ir spalvingais priedais. Šiuos tobulai suformuotus acto ryžių rutuliukus puošia daugybė ingredientų – nuo ​​šviežių jūros gėrybių iki ryškių daržovių. Pavadinimas „Temari“ kilęs iš panašumo į tradicinį ir dekoratyvų japonišką rankinį, o dėl savo elegantiškos išvaizdos šis sušių stilius ypač populiarus ypatingomis progomis, festivaliais ir šventėmis.

Nors tiksli jo kilmė nežinoma, Temari sušiai yra laikomi gana moderniu japonų virtuvės kūriniu. Remiantis tradicijomis, jis kilęs iš Kioto ir buvo specialiai sukurtas maiko (geišų mokiniui), kad jie galėtų valgyti nesutepdami jų sudėtingo makiažo ir lūpų dažų. Patogus vieno kąsnio dydis puikiai tinka šiam tikslui.

Nepaisant rafinuotos išvaizdos, Temari suši yra stebėtinai paprasta pasigaminti namuose. Skirtingai nuo tradicinių nigiri sušių, kuriems reikia specialios spaudimo rankomis technikos, Temari sušiai formuojami tiesiog suvyniojus actu sumaišytus ryžius ir priedus į plastikinę plėvelę, kad būtų sukurti tobuli rutuliukai. Dėl to tai puikus pasirinkimas namų virėjams, norintiems sukurti įspūdingai atrodančius sušius be daugelio metų mokymo.

Nors mūsų Temari sušių recepte daugiausiai yra plonai pjaustytos žalios žuvies, jis yra neįtikėtinai universalus ir gali būti pritaikytas įvairiems mitybos poreikiams. Vegetariškus patiekalus lengva sukurti naudojant sezoninius ingredientus, tokius kaip troškinti šitake grybai, dekoratyviai supjaustytos morkos ar švelnūs bambuko ūgliai. Dėl šio pritaikymo ir stulbinančio pateikimo Temari suši yra idealus pasirinkimas pramoginėms šventėms ir ypatingiems susibūrimams. Tikimės, kad netrukus išbandysite! CopyRetry

Temari Sušiai

Temari sushi yra puikūs kąsnio dydžio sušiai, maži, apvalios formos ir spalvingi šviežių jūros gėrybių priedai iki ryškių daržovių.

Paruošimo laikas1 valandą

Virimo laikas30 minučių

Bendras laikas1 valandą 30 minučių

Kursas: Užkandis, pagrindinis patiekalas

Virtuvė: japonų

Raktažodis: sashimi, sushi

Porcijos: 4

*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai

  • 1 receptas Kinši Tamago
  • 1/4 šaukštelis druskos
  • 4 krevetės virti
  • 4 oz Tunas Sashimi
  • 4 oz Geltonauodegė Sashimi
  • 4 oz lašiša Sashimi
  • 1/2 avokadas

Suši ryžiai

  • 2 puodeliai ryžių naudojant 180 ml puodelį
  • 4 Valg ryžių actas
  • 1 1/4 Valg cukraus
  • 1/3 šaukštelis druskos

Papuošti

  • Nori susmulkinti
  • Shiso lapai plonai supjaustyti
  • Tobiko arba Masago ikrai
  • Japoniškas agurkas labai plonais griežinėliais
  • sezamo sėklų
  • citrina plonais griežinėliais
  • Išvirkite 2 puodelius ryžių ryžių viryklėje. Sumaišykite ryžių actą, cukrų ir druską. Karštus ryžius sudėkite į didelį dubenį, užpilkite acto mišiniu ir švelniai įmaišykite mišinį į ryžius. Leiskite ryžiams atvėsti, uždenkite.

  • Paruoškite Kinshi Tamago ir atidėkite.

  • Labai plonai supjaustykite žuvį ir avokadą, kad kiekvienas gabalas būtų ne ilgesnis nei 5 cm (2 coliai).

  • Ant lygaus paviršiaus uždėkite plastikinės plėvelės lakštą, tada ant plastiko išdėliokite pasirinktą užpilą arba jų derinį.

  • Ant priedų uždėkite kupiną šaukštą suši ryžių. Surinkite plastikinės plėvelės kraštus ir pasukite viduryje, kad susidarytumėte rutulį. Išvyniokite ir pridėkite garnyrą pagal poreikį.

Apie Japonų virtuvė 101

Šios svetainės autoriai Noriko ir Yuko yra iš Japonijos, bet dabar gyvena Kalifornijoje. Jie mėgsta gaminti maistą ir valgyti puikų maistą, taip pat mėgsta gaminti maistą namuose naudojant šviežius ingredientus. Noriko ir Yuko kartu planuoja ir kuria „Japoniško maisto gaminimo 101“ receptus. Jie gamina maistą ir filmuoja nuotraukas / filmuoja savo namų virtuvėje (-ėse).



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -