Ume Wakame Gohan yra paprastas mišrus ryžių patiekalas, pagamintas iš Umeboshi marinuotų rūgščių slyvų ir Wakame jūros dumblių. Nereikia kapoti – tiesiog sumaišykite visus ingredientus ir leiskite ryžių viryklei atlikti darbą. Tai neįtikėtinai lengva, tačiau nenuvertinkite jo skonio. Umeboshi rūgštumas ir jūros dumblių umami sukuria laimėjimų derinį. Šie gaivūs ryžiai puikiai dera su bet kokiu valgiu atskirai, be to, jie puikiai tinka pusryčiams ar pietums pagaminti iš Onigiri ryžių rutuliukų. Tikimės, kad netrukus išbandysite tai!
Ume Wakame Gohan
Lengvai ir skaniai sumaišyti ryžiai su Umeboshi marinuotomis rūgščiomis slyvomis ir Wakame jūros dumbliais
Porcijos: 4 porcijos
*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai
- 2 puodeliai ryžių 180 ml-puodelis
- 1/2 šaukštelis druskos
- 2 šaukštelis Wakame džiovinti jūros dumbliai
- 2 Umeboshi raugintų rūgščių slyvų
-
Porą kartų nuplaukite ryžius, kiekvieną kartą nusausinkite visą vandenį. Įdėkite nuplautus ryžius į išimamą ryžių viryklės dubenį ir įpilkite vandens iki 2 puodelių linijos. Įpilkite druskos, Wakame ir Umeboshi slyvų, tada gerai išmaišykite. Virkite kaip įprastus baltuosius ryžius.
-
Kai ryžiai išvirs, suplakite juos mentele, sulaužykite Umeboshi į mažus gabalėlius ir išimkite kauliukus. Prieš patiekdami leiskite ryžiams pailsėti 10 minučių.