Ar ieškote sveiko, skanaus ir energingo būdo pradėti savo dieną? Ši „Matcha Granola“ yra tik tai, ko jums reikia! Pagaminta su ritininėmis avižomis, traškiais riešutais, natūralaus saldumo prisilietimu iš klevų sirupo ir žemišką, antioksidantų turtingą japonų „Matcha“ žaliosios arbatos miltelių skonį-tai maistingas pusryčių variantas, kurį jums patiks. Nesvarbu, ar jums patinka su pienu, jogurtu, ar kaip užkandis tiesiai iš stiklainiost „Granola“ yra kvapnus klasikinio posūkis. Su maistinėmis medžiagomis ir tinkamu traškumo kiekiu, jis puikiai tinka paruošti maistą ir gerai išlaiko hermetišką indą.
Turinys:
ToggleKodėl jums patiks „matcha“ granola
- Sveikas ir maistingas – pilna skaidulų, sveikų riebalų ir antioksidantų
- Lengva padaryti – paprasti ingredientai, greitas paruošimas
- Be glitimo ir pritaikomas – Sureguliuokite riešutus, sėklas, džiovintus vaisius ar saldiklį pagal savo skonį
- Padidina energiją -„Matcha“ švelnaus kofeino ir L-teanino dėka
„Matcha Granola“ pakeitimai ir patarimai
- Tinkinkite savo krizę: Nesivaržykite naudoti mėgstamų riešutų ir sėklų – šveitimo priemonės, sezamo sėklos ar saulėgrąžų sėklos veikia gražiai. Tiesiog būtinai supjaustykite juos šiurkščiai, kad net keptumėte ir tekstūra.
- Džiovintų vaisių variantai: Galite naudoti džiovintas spanguoles, jas pakeisti arba sujungti su kitais džiovintais vaisiais. Razinos yra klasikinis pasirinkimas, o džiovintos vyšnios ir pjaustytų džiovintų abrikosų prideda gražų saldumo ir kramtomumo, kuris papildo granolos traškumą.
- Saldiklio apsikeitimas: Ar norite naudoti tik vieną saldiklį? Jokių problemų. Jei naudojate tik medų, naudokite 4 šaukštus (vietoj 2 šaukštų medaus + 2 šaukštų klevų sirupo). Tas pats pasakytina tik apie klevų sirupo naudojimą – iš viso naudokite 4 šaukštus. Abu yra natūralūs saldikliai, turintys antioksidantų privalumus ir prideda skanaus skonio gylio, kuris gražiai suporuojamas su „Matcha“.
- Matcha pagal skonį: „Matcha“ milteliai gali skirtis. Pradėkite nuo poros šaukštelių ir prisitaikykite prie savo skonio. Per daug granola gali būti kartaus, todėl geriau pridėti palaipsniui.
- Sandėliavimo patarimas: Laikykite savo granolą hermetiškame inde kambario temperatūroje. Jis išlieka šviežias ir traškus 2 savaites-puikiai tinka pusryčiams pasidomėti ar užkandžiauti kelyje.

Lengva ir sveika naminė granola, pagardinta „matcha“ žalia arbata
-
Įkaitinkite orkaitę iki 325 F ir ištieskite kepimo skardą su pergamento popieriumi.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite avižas, ryžių javus, pekaninius, migdolų, moliūgų sėklas, matcha miltelius ir druską. Įpilkite aliejaus, klevų sirupo ir medaus. Maišykite, kol viskas gerai padengta.
-
Paskleiskite ant paruoštos kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 10 minučių. Maišykite ir kepkite dar 10–15 minučių, kol lengvai paruduos. Išimkite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti ant kepimo skardos, nemaišydami.
-
Kai granola atvės, suskaidykite ją ir įmaišykite džiovintas spanguoles.
