Tamagotoji Udon yra udon makaronų sriuba, gaminama iš plaktų kiaušinių, įmaišytų į kvapnią dashi sriubą. Tai taip paprasta ir greita pagaminti per mažiau nei 15 minučių!
Sriuba šiek tiek sutirštinama bulvių krakmolu (arba kukurūzų krakmolu), todėl gaunama šilkinė ir lygi tekstūra. Šilti, sotūs ir sotūs – puikūs pietūs pasigaminti sau vėsią žiemos dieną.
Egg Drop Udon makaronų sriuba
Udon makaronų sriuba iš plaktų kiaušinių supilama į kvapnią dashi sriubą.
Porcijos: 1
*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai
- 1 a.š bulvių krakmolo arba kukurūzų krakmolo
- 1 1/2 puodelio ir 2 valg vandens padalintas
- 1 šaukštelis dashi milteliai
- 1 a.š Aš esu gluosnis
- 2 a.š mirin
- 1 blokas sustingęs udonas arba 1 porcija virto udono
- 1 kiaušinis sumuštas
- 1 žalias svogūnas smulkiai sukapoti
-
Padarykite bulvių krakmolo srutą: nedideliame dubenyje sumaišykite 1 valgomąjį šaukštą bulvių krakmolo su 2 šaukštais vandens ir atidėkite.
-
Vidutiniame puode sumaišykite 1 1/2 puodelio vandens, dashi miltelius, sojos padažą ir miriną ir užvirinkite. Pridėti šaldytą udoną. Lazdelėmis atlaisvinkite makaronus, vėl užvirinkite sriubą. Sumaišykite srutą ir troškinkite, kol sriuba sutirštės. Lėtai įmaišykite išplaktą kiaušinį. Kai kiaušinis sustings, patiekite į dubenį ir ant viršaus uždėkite susmulkintą žalią svogūną.
